Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid Franssen. Ik ben als gewichtsconsulente gespecialiseerd in sportvoeding en daarbij ervaringsdeskundige op L1002421het gebied van vegetarische en veganistische voeding.

Ik heb een grote passie voor koken en sporten. Vrienden, collega’s en kennissen vroegen mij regelmatig om voedings- of sportadvies. Ik merkte dat ik het erg leuk vind om mijn kennis van en passie voor een gezonde levensstijl op anderen over te brengen en zo ben ik een aantal jaren geleden tot het besluit gekomen om de opleiding tot gewichtsconsulente te doen en om als gewichtsconsulente aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik nog de specialisatie-opleiding Sportvoeding gevolgd, dus ook met sport- en sportvoedingsgerelateerde vragen ben je bij mij aan het juiste adres.

Als vegetariër en fanatiek sporter geloof ik in de kracht van echt voedsel. Dus geen wondermiddeltjes, afslankproducten en shakes, maar voedzame, onbewerkte producten. En als fervent hobbykok zul je bij mij geen saaie diëten vinden, maar sta ik wel voor je klaar met heel veel lekkere, eenvoudige en smakelijke tips voor een gezonde voeding.

Mijn recept voor een fit lichaam en gezonde geest: goede voeding, voldoende beweging en genoeg ontspanning!