Masterclass Vega voor beginners

Vandaag kan ik eindelijk een héél leuk nieuwtje met jullie kan delen! De laatste weken ben ik er achter de schermen al heel druk mee geweest, vandaar dat het op mijn blog ook even wat rustiger was. Dat, plus dat ik een paar weekendjes en weekjes weg ben geweest en daarnaast heel druk was in mijn nieuwe tuin 😉 

Maar dan nu mijn nieuwtje: Op woensdagavond 17 mei ga ik de masterclass “Vega voor Beginners” verzorgen bij het prachtige kookatelier van De Keuken van Greendelicious!

Masterclass Vega voor Beginners

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik dit mag doen! In deze masterclass zal ik ingaan op gezonde vegetarische voeding, zaken waar je op moet letten wanneer je geen of minder vlees gaat eten, en hoop ik heel veel tips en inspiratie te kunnen geven aan (beginnende) vegetariërs, flexitariërs en eigenlijk iedereen die meer over vegetarisme wil weten. En dit alles in een ontspannen sfeer, met een hapje en een drankje in het supermooie kookatelier van De Keuken van Greendelicious.

Kijk hier voor alle verdere informatie en om je in te schrijven. Zie ik je ook op 17 mei? Ik heb er in ieder geval alvast heel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *